Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canonov kamion s rješenjima za hibridni rad krenuo na dvomjesečnu turneju

Canon CEE pokrenuo je ambiciozan projekt u sklopu kojeg će, u suradnji sa svojim akreditiranim partnerima, postojećim i novim kupcima iz pet zemalja regije približiti svoja rješenja za hibridni rad. Posebnost ovog projekta je u tome što je rješenja moguće vidjeti i isprobati u posebno opremljenom Canonovu kamionu za hibridni rad.

Canon kamion s rješenjima za hibridni rad svoje dvomjesečno putovanje započeo je prošlog tjedna u Zagrebu u Riverside Golfu. Kao prvog akreditiranog partnera s kojim će započeti ovaj roadshow, Canon je odabrao tvrtku Oganj, Canon Platinum Partnera.

Hibridni rad je tu da ostane

„Protekle dvije godine donijele su mnoge izazove i brojne tvrtke morale su promijeniti način rada. S obzirom na cjelokupnu situaciju, s ovim roadshow-om htjeli smo pokazati da Canon razmišlja dugoročnije. Cilj je, naravno, pokazati koja sve rješenje i opcije nudimo za rad na daljinu, a koja mogu pomoći tvrtkama da bolje organiziraju i ovladaju hibridnim radom. Za hibridni ured Canon nudi rješenja u sklopu kojih, osim standardnog rada i pristupa svim podacima, pruža i potpuni security podataka. Pokazalo se, naime, da je kod hibridnog načina rada najveći izazov sigurnost dokumenata“, rekla nam je gđa Angelina Vučković, Country Director Canon Croatia & Area Manager B2B Adria.

Ideja je bila, kažu nam, u kamionu pokazati integraciju hardverskih i softverskih rješenja. Klijenti uživo, na licu mjesta, mogu vidjeti kako cijeli proces funkcionira.

„Željeli smo pokazati da Canon ima rješenja s kojima se jednako učinkovito može raditi iz ureda, iz podružnice, od kuće ili s nekog poslovnog puta. Ono što je bitno je da u svakom trenutku imati pristup svim informacijama potrebnim za rad. Rješenja za hibridni rad nisu nužnost, ona su nešto što će vrlo brzo postati must have“, istaknuo je gosp. Robert Gluhaković, Business Solutions Manager u tvrtki Oganj d.o.o.

Ističu da su se fokusirali, prije svega, na klijente koji su spremni za ovakva rješenja. To su, rekla nam je gđa Vučković, korporativni klijenti, SMB klijenti (small and medium- sized business) te oni koji već rade u nekom okruženju u kojem su optimizirali ili svoje flote ili neke svoje procese te imaju zahtjeve za ovakvim rješenjima.

Koncept četiri središta

Canon CEE Hybrid Working Roadshow kamion podijeljen je  na uredsko i co-working središte, kućno središte, mobilno središte i interno središte za ispis.
Mi ćemo, s obzirom na djelatnost, fokus staviti na interno središte za ispis.
Kao pouzdano rješenje u sklopu internog odjela za ispis, u Canonovu kamionu moguće je vidjeti pisač imagePRESS C165.

Radi se multifunkcionalnom digitalnom, laserskom pisaču, koji ima mogućnost crno-bijelog i ispisa u boji (4 boje). Jedinstven je po tome što objedinjuje kvalitetu profesionalnog ispisa i jednostavnost rukovanja uredskog uređaja.
Zbog svojih mogućnosti, namijenjen je i za in-house upotrebu u tvrtkama koje trebaju kvalitetan otisak malih i srednjih naklada.

Pisač ima in-line doradnu liniju s mogućnošću savijanja i klamanja. Uz A3 i A4 format, može ispisivati i na produženim arcima do 1,3m dužine te na medijima debljine do 350gsm različitih tekstura. Optimalni volumen ispisa kreće se od 15 do 80 tisuća A4 otisaka mjesečno.
Zbog svega toga, ističu u Canonu, idealan je za tisak različitih materijala. Od izvješća, brošura, kataloga, marketinških materijala, preko priručnika, vizit karti, pozivnica, pa sve do banera.

U Canonu CEE ističu da se imati interni odjel za ispis pokazalo vrlo učinkovitim, između ostalog zbog ušteda i praktičnosti.

Nakon Hrvatske, kamion će posjetiti Sloveniju, zatim Rumunjsku, Bugarsku i Grčku gdje je krajem lipnja predviđen i završetak ture.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content