Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Roland DG je predstavio novi VersaUV LEF-200 plošni pisač

 

LEF-200 nudi izvanrednu kvalitetu ispisa, veću medijsku kompatibilnost i jednostavnost korištenja za personalizirane ispise. Uz ispis širine 508x330mm (20 “x13”), LEF-200 ispisuje grafiku visoke kvalitete u boji, te bijelu tintu na raznim materijalima, uključujući trodimenzionalne predmete do 100 mm (4 “) debljine. LEF-200 ima mogućnost korištenja primera uz vrlo dobre cijene.

Roland VersaWorks Dual RIP software koji je uključen u cijenu pisača LEF-200, pojednostavljuje proces proizvodnje grafike sa specijalnim efektima.

Pomoću pisača LEF-200 možete raditi široku paletu proizvoda, poput maski za mobitele, olovki, raznih poklona, tanjura…, možete raditi grafiku na staklo, plastiku i druge izazovne medije puno čišće i učinkovitije.

LEF-200 uključuje Roland DG-ov CMYK, bijelu i lak ECO-UV tintu za vrhunske kvalitete ispisa. S lak tintom se može tiskati na mat ili sjajne površine a također se može napraviti i jedinstveni učinak “utiskivanja”. Za individualne poslove, korisnici mogu birati između tri konfiguracije tinte: CMYK + bijela + primer, CMYK + bijela + lak te CMYK + bijela + bijela.

Uz rastuću želju da se potrošačima ponudi mogućnost personaliziranog otiska koji odražava individualne preferencije i stil života, tržište za on-demand tisak na cijeli niz predmeta je u stalnom porastu. S LEF-200 pisačem je zbog jednostavnosti korištenja omogućeno rukovanje i operatorima koji imaju minimalne vještine u radu s digitalnim tiskom.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content