Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Roland DG najavljuje najveće proširenje asortimana

Roland DG, renomirani svjetski pružatelj rješenja za digitalni ispis, nedavno je najavio proširenje svoje obitelji proizvoda TrueVIS. Radi se o najvećem lansiranje proizvoda tvrtke do sada koja će ponuditi najširi raspon tehnologija boja i aplikacija za roll-to-roll ispis u jednoj obitelji proizvoda.

U Rolandu očekuju da će novi modeli uzdrmati tržište.
Novi modeli su: AP-640 resin printer, LG-640/540/300 visoko produktivan print&cut, MG-640/300 multi-funkcionalan UV print/cut po entry-level cijeni. Zajedno s četiri eco-solvent modela koji su se pojavili na tržištu u ožujku 2022., serija TrueVIS proširuje se na ukupno 10 ink jet uređaja.

Novorazvijeni model na bazi smole (resin) nudi prirodnu izražajnost i koristi poboljšane boje  prihvatljive za okoliš i ljude. UV modeli omogućuju ispis visoke razlučivosti, uključujući trodimenzionalne izraze za reprodukciju umjetničkih djela i komunikaciju dodirom, uključujući brajicu. Eko solventni modeli proizvode grafiku živih boja i podižu UV ispis na novu razinu.

Potpuno nova zajednička hardverska platforma uključena u svaki uređaj uključuje ključna poboljšanja u korisničkoj interakciji i digitalnom povezivanju. “Roland DG Connect” ima za cilj povećati konkurentnost i značajno smanjiti vrijeme zastoja za korisnike.

“U pozadini brzih tehnoloških inovacija i rastuće svijesti o ekološkim problemima, potrebe potrošača su se dramatično promijenile i nastavit će se mijenjati. Stoga je tiskana grafika sve potrebnija. Ne samo za prenošenje informacija, već i za funkcionalnost i izražajnost koja stvara pozitivne dojmove i doživljaje“, rekao je Tony Miller, predsjednik Odjela za globalnu prodaju i marketing tvrtke Roland DG.

Uz ovo poboljšanje proizvoda, Roland DG je predstavio i svoj TrueVIS čarobnjak za proizvode. Cilj je pomoći korisnicima da pronađu svoj idealan TrueVIS proizvod i pojednostave složenost odabira. Svaki se proizvod ocjenjuje i ponderira kako bi se dobili točni rezultati odgovora. Na kraju se kupcu preporučuje glavni proizvod zajedno s alternativama koje treba razmotriti.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content