Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Roland DGA predstavlja potpuno redizajniranu online trgovinu

Roland DGA Corporation, dobavljač ink jet pisača velikog formata, print&cut rješenja te drugih inovativnih digitalnih uređaja, predstavio je svoju potpuno redizajniranu online trgovinu. Portal e-trgovine doživio je potpunu preobrazbu, što je rezultiralo novim izgledom, intuitivnijom navigacijom te bržim i jednostavnijim procesom kupnje i odjave. Mobilna verzija također je estetski ugodna i lakša za korištenje nego ikad prije.

Roland DGA Online Store virtualna je trgovina u kojoj se na na jednom mjestu nudi širok izbor Roland DG dijelova i pribora kao i dio potrošnog materijala. Posjetitelji mogu kupiti sve, od zamjenskih komponenti i medija za Rolandove digitalne strojeve za ispis do nastavaka za dentalanu industriju. Sve uz nekoliko klikova mišem. Kupci putem interneta također mogu izravno kupiti odabrane desktop uređaje Roland DG, kao što je VersaSTUDIO BT-12 DTG pisač ili CAMM-1 GS-24 rezač vinila.

“U suštini, to je potpuno nova platforma za e-trgovinu. Naš je tim napravio opsežne promjene usmjerene na korisnike i pozadinske aplikacije kako bi cjelokupno korisničko iskustvo učinili ugodnijim, učinkovitijim i praktičnijim,” istaknula je Lily Hunter, viša voditeljica proizvoda Roland DGA.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content