Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Roland i Gravotech premijere na Difol štandu na sajmu Print21 u Novom Sadu

Za kompaniju Difol sajmovi su od ključnog značaja i za marketing i za prodaju. Kroz njih žele da pokažu da je Difol sinonim za modernost, kvalitet i pouzdanost, odnosno da posetioci uvek znaju da na njihovom štandu mogu pronaći najnovije rešenje za bilo koju vrstu aplikacije koju žele.

Vođeni tom idejom odlučili su da kao Zlatni partner pruže podršku sajmu Print21 u Novom Sadu. Na njemu će sve prisutne posetioce obradovati, među ostalim, i premijerama.  

Roland premijere

Difol priprema nekoliko premijera. Dve stižu iz Rolanda. No, najavljuju i još neke za koje kažu da žele da do početka sajma ostanu „as u rukavu“. 

Prva Roland premijera je VersaOBJECT MO-240 novi UV flatbed printer, naslednik revolucionarne i dugo popularne LEF serije printera. U pitanju je štampač za predmete koji je brži, lepši i raznovrsniji od prethodnika, sa mogućnošću štampe objekata do 20cm visine. Novododate red i orange boje čine gamut koji može da se postigne širim nego ikada do sada na ovim tipovima printera, uz skoro duplo veće brzine štampe. Povećana gustina bele boje i štampa laka u debljim nanosima duplira do sada ostvarive brzine.

Druga premijera je sveže predstavljen eko-solventni printer 160cm – DGXpress ER-641, naslednik takođe vrlo popularnog modela RF-640. Novi ER-641 donosi brzine štampe do 43m2/h i daje idealni odnos produktivnosti i troškova rada mašine. Jedna glava koju mašina poseduje dizajnirana je da maksimizira produktivnost i ubrza povrat investicije. Usled konstantnog rada na kvalitetu štampe, novi model omogućava prelepu grafiku, živopisne boje, neutralnu sivu, blage gradacije, prirodne tonove kože i to sve sa samo četiri boje.

Noviteti iz Gravotecha

Difol će u Novom Sadu predstaviti i dve Gravotech mašine koje do sada nisu bile prezentovane kod nas.

TLS100-EX mašine za lasersko sečenje sa 30W cevi, što će korisnicima doneti značajne uštede u ceni kupovine mašine, bez da kompromituju bilo šta u svojoj proizvodnji i mogućnostima samog lasera. Posetioci će videti i M20 mehaničku graverku. Ona se, između ostalog, koristi i u Pandora buticima za personalizaciju nakita i upravo se ovih dana instalira prva takva jedinica u Pandora butiku u Ušće šoping centru u Beogradu.
Uz pomenute mašine, Difol će na sajmu Print21 prikazati sve tehnologije iz svoje ponude.

Što se grafičkih materijala tiče, Difol u saradnji sa italijanskom kompanijom Guandong organizuje posebni Guandong corner. U sklopu njega će biti prikazane sve novine i specijali u segmentu materijala za digitalnu štampu. Direktno od predstavnika iz Italije posetioci će se moći uveriti u najzanimljivija rešenje te saznati koji su trendovi u razvoju vizualne komunikacije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content