Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Roland lansira svoj prvi DTG pisač

Roland DG najavio je lansiranje VersaSTUDIO BT-12, stolnog DTG pisača za tisak izravno na pamučne proizvode, pri čemu tkanina mora biti 50 – 100% pamuk.
Dizajniran za personalizaciju na zahtjev, BT-12, koji će biti dostupan od travnja 2019., idealan je za tvrtke koje traže nove mogućnosti za prihode nudeći klijentima nova, atraktivna rješenja pod jednim. BT-12 je pisač A4formata jednostavan za korištenje koji ispisuje grafike u boji, uključujući fotografije, logotipe i tekst izravno na razne predmete na bazi pamuka, kao što su majice, torbe i tekstil za unutarnje uređenje. Njegova kompaktna veličina i pristupačne cijene omogućuju tvrtkama da ponude usluge personalizacije uz mala početna ulaganja i na mjestima gdje je prostor ograničen, uključujući trgovačke centre, kioske, prodavaonice odjeće, suvenirnice u hotelima i turističkim destinacijama, pa čak i na događajima.
S mogućnošću proizvodnje proizvoda od početka do kraja u samo nekoliko minuta, BT-12 jednostavan je za korištenje. U paketu s Roland Design softverom, koji ima intuitivno korisničko sučelje, korisnici BT-12 mogu stvarati jedinstvene dizajne uz minimalnu obuku.
BT-12 se može koristiti kao samostalno rješenje za personalizaciju ili kao dodatak Rolandovim pisačima i rezačima.  

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content