Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Roland Versa UV LEC2-330S-F 200 investicija izvan grafičke branše

Tvrtka Sax konstrukcije d.o.o iz Škofja Loke, čija je primarna djelatnost oblikovanje lima, u svoj je pogon, krajem prošle godine, instalirala pisač Roland Versa UV LEC2 serije S. Radi se o modelu LEC2-330S-F 200. Stroj je isporučila i instalirala tvrtka Dipa.si.
 „S porastom proizvodnje i potrebama tržišta za dodavanjem tiska na naše proizvode u obliku numerizacije, označavanja shema pa čak i logotipa kao i brendiranje i označavanje proizvoda u smislu prepoznatljivosti i dodane vrijednosti, odlučili smo se za ovu investiciju. Stroj ćemo koristiti za dotisak na sve vrste metala koji su prisutni u našem segmentu proizvodnje. Uz upotrebu primera otpornost tiska na našim specijalnim materijalima kao što su inox, aluminij i sirovi metali pokazala se jako dobrom“, ističe gđa. Tanja Kuželj, direktorica.

Predstavnici tvrtke Dipa.si su ih, kaže, osim prezentacije stroja prije same kupnje te izradom uzoraka na njihovim materijalima, uveli u novi segment koji je za njih bio nepoznanica. „Uputili su nas u kompatibilne materijale, boje, predpremaze i sve ostalo kako bi naš krajnji proizvod postigao bolju kvalitetu i trajnost“, rekla nam je gđa Kuželj.

S obzirom da su takve zahtjeve do sada rješavali s vanjskim suradnicima, uglavnom sitotiskarima, glavni benefit ove investicije tvrtka Sax konstrukcije vidi u skraćivanju vremena za dotisak, ustaljenoj kvaliteti kao i u izradi prototipa unutar njihove proizvodnje. Također, tu je i bolja kontrola kvalitete, manja količina neupotrebljivih proizvoda te širi spektar tiska u boji, što je do sada bilo teže izvedivo.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content