Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Roland VersaUV LEF20

Magičan otisak – odličan profit

Rolandom Versa UV LEF 20 možete printati tekst, fotografije, logotipove i sl. direktno na predmete do 10 cm debljine. Može se raditi o gadgetu, poklon-artiklima, prototipovima, industrijskim dijelovima ili elektroničkim sklopovima. LEF 20 može predmete za svakodnevnu upotrebu, brzo i povoljno, pretvoriti u atraktivne i personalizirane proizvode. LEF 20 može štampati na bezbroj materijala kao što su npr. PET, ABS, polikarbonat, TPU, koža i tekstil. ECO-UV-tinta jamči velik raspon boja i gustoću. Tinti nije potrebno vrijeme sušenja te ostaje fleksibilna, dakle ne lomi se prilikom savijanja ili razvlačenja materijala. ECO-UV-tinta pakirana je u spremnike od po 220 ml i dostupna u CMYK + bijela + transparentna. Roland DG preporučuje korištenje tinte u kombinaciji sa usisnom ventilacijom. Bijelom se bojom postižu izvrsni rezultati ispisa na toniranim i transparentnim podlogama. Može se koristiti i kao neprozirna podloga kako bi ostale boje bolje došle do izražaja.  Transparentnom se tintom postižu posebni efekti poput reljefnog tiska. Ugrađena LED-lampa omogućava brzo sušenje tinte, tako da se predmeti mogu koristiti odmah po završetku štampanja. Osim toga, bez problema možete štampati i na materijale i predmete osjetljive na toplinu. LEF 20 je vrlo jednostavan u upotrebi i između pojedinih otisaka nije potrebno vrijeme zagrijavanja.

Troši vrlo malo energije. LEF 20 opremljen je zaštitnim poklopcem koji štiti od UV-svjetla te zaštitom koja sprječava padanje prašine na materijale ili predmete na koje se printa. Uz LEF 20 dolazi i VersaWorks – snažan i jednostavan softver za ripanje, posebno razvijen za Roland-inkjet tehnologiju. Ovaj Vam softver omogućuje optimalno korištenje uređaja.

www.pako.hr

Iskustva iz tiskare – Grafiti Becker Virovitica

“Roland Versa UV LEF20 riješio je sve naše probleme koji su se javljali kod višebojnog tiska na razne promo materijale. Sve češće tržište zahtjeva kolor otisak na malu seriju reklamnih proizvoda. Tada tiskarske tehnologije poput sitotiska i tampontiska iziskuju puno vremena i troška. Nakon lošeg iskustva sa prvim flatbet printerom (kineski proizvođać), krajem 2012. godine odlučujemo kupiti prvu verziju stroja LEF12 (manja tiskovna površina u odnosu na LEF20). I nismo pogriješili. Danas smo u mogućnosti otisnuti nekoliko tisuća olovaka, upaljača, usb stikova, privjesaka i sličnih proizvoda u jednoj smjeni. Isto tako LEF20 je pravo rješenje za personalizirani ili “custom” tisak. S njime možete izrađivati male serije unikatnih proizvoda poput zidnih satova, raznih statua, displaya, maski za telefone, ekskluzivnih vizit kartica, … Stroj je vrlo učinkovit kada se tiska na bijelu površinu, dok je kod obojenih površina, kada treba prvo tiskati bijelu boju, nešto sporiji. Na metalne površine mora se nanijeti primer. Kada se Vaš grafički dizajner i operater na stroju malo zaigra s pripremom u više slojeva, bezbojnim lakom te CMYK-om plus bijelom bojom, Roland Versa LEF20 dolazi do maksimalnog izražaja.”– komentira I.B. iz virovitičke tiskare Grafiti Becker.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content