Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Romana Lekić – Potrošačke navike turista

Dr.sc. Romana Lekić usavršavala se kao znanstvenica kroz doktorski znanstveni studij iz kulturne antropologije te stručnu edukaciju za dramskog, plesnog i art pedagoga. Trenutno je zaposlena kao pomoćnica dekana na prvoj visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays u Zagrebu. Dugo godina radila je kao prodekanica za razvoj i predstojnica katedre turizma na Veleučilištu VERN’ u Zagrebu, gdje je bila i nositeljica mnogobrojnih kolegija i voditeljica odjela za permanentno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Predaje kao gostujući profesor u Sloveniji i Crnoj Gori te drži predavanja, treninge i seminare na temu osobnog razvoja, kreativnosti, kreativnog vodstva i nenasilne komunikacije, transformacijskog leadershipa i grupne dinamike. Dugi niz godina radi kao trener i konsultant za područje turizma i kulture, ključni je ekspert na mnogobrojnim europskim projektima i suradnik Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma, UHPA-e (Udruge hrvatskih turističkih agencija), kao i mnogobrojnih razvojnih agencija u Hrvatskoj i inozemstvu.

U svome pedagoškom radu kombinira art terapiju i terapiju bojama, Gestalt terapiju i plesnu praksu koja nas uči kako biti uzemljen, centriran, mekan, prisutan, fasciniran za vrijeme promjena, a one nam se događaju stalno. Romana vodi u prostor gdje ćete probuditi odnos sa svojim srcem, probuditi slobodu i kreativnost kretanja emocija kroz ples života. Vodi vas putem gdje ćete probuditi svoju dušu, moć njezine imaginacije i intuicije, taj dio nas koji čini život sočnim i uzbudljivim.

U Umagu, na stručnom skupu “Digitalne Aplikacije”, fokusirati će svoje predavanje na nove potrošačke trendove koji su prisutno kod generacija “facebook” turista.

POKROVITELJ PREDAVANJA: HRVATSKA UDRUGA SITOTISKARA

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content