Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Romantics osvaja tržište personaliziranim dizajnom etiketa

Romantics, španjolska tvrtka koja proizvodi svježe hladno prešane sokove, koristi etikete ispisane na HP Indigo Digital pisačima zbog brze prilagodbe potrebama proizvodnje.

Tvrtka Romantics je osnovana prije deset godina. Prvi su na tržištu uveli ovu vrstu sokova. Zbog konkurencije na tržištu, kreativnost im pomaže da se ističu na policama trgovina i svoje proizvode prodaju brzo, imajući u vidu kratak rok trajanja proizvoda.

Bez marketinških proračuna, osnivači Romantics sokova primorani su kupcima ponuditi vizualno jedinstven proizvod koji se razlikuje od konkurencije. Danas njihovi sokovi nose više od 100 različitih, vrlo kreativnih dizajna etiketa koje njihove sokove ističu na policama u više od 3.000 prodajnih mjesta u Španjolskoj.

Korištenjem pisača HP Indigo WS6800, španjolska tvrtka je osmislila više od stotinu različitih etiketa, a dizajn etiketa ažuriraju svaki mjesec. Ova strategija im pomaže pružiti kupcu jedinstven, personaliziran i raznolik doživljaj prilikom kupnje soka. Svaku kupnju kupac doživljava na svojstven, jedinstven način, analizirajući poruku sa soka koju im šalju kreativni dizajneri iz Romanticsa.

“Inovacija i diferencijacija su ključni čimbenici za preživljavanje u ovom rastućem sektoru. Uvijek smo gledali mogućnost implementacije novih tehnologija – od proizvodnje sokova do procesa pakiranja – s idejom da svojim klijentima pružimo jedinstven doživljaj” rekao je g. Marc Coll, osnivač i glavni izvršni direktor tvrtke Romantics. “HP Indigo rješenja pomažu nam u isporuci visokokvalitetnih, kreativnih i personaliziranih etiketa za naše sokove. Nakon što smo otkrili što je moguće s HP Indigom, nismo vidjeli potrebe koristiti druga rješenja.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content