PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Rotoplast grupa foksirana na eko ambalažu

Njemačko tržište jedno je od najvažnijih izvoznih tržišta za Rotoplast Grupu, zbog čega je i ove godine sudjelovala na nedavno završenom sajmu Fachpack u Nürnbergu. Bio je to zajednički nastup sve tri tvrtke iz grupe – Rotoplasta, Bakrotiska i Hon-inga.

Kako nam je u kratkom intervju rekao gosp. Dorijan Naletina, direktor tvrtke Rotplast, naglasak su stavili na reciklabilne i kompostabilne materijale, odnosno eko rješenja. To su rješenja koja kupci sve više traže, nalaže ih zakonska regulativa, a i potrošači sve više cijene takvu ambalažu. Kod izrade takve ambalaže potrebno je zadovoljiti visoke standarde koje nameću strani kupci što Rotoplast grupa uspješno odrađuje. Neka od takvih rješenja njihovi kupci već koriste.
Koje su to dvije stvari s kojima kod inozemnih kupaca nikako ne smijete pogriješiti te što je s cijenom pogledajte u kratkom Print Reportu snimljenom na štandu grupe Rotoplast.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content