Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

S novom serijom AccurioPress C14000e Konica Minolta ponovno podiže ljestvicu u visokoprodukcijskom tisku

Kada je prije tri godine Konica Minolta zakoračila u segment visokoprodukcijskog tiska na bazi tonera predstavljanjem serije AccurioPress C14000/C12000, visoko je postavila ljestvicu. Strojevi su to namijenjeni kupcima koji žele proširiti i pojednostaviti svoje poslovanje naprednom automatizacijom, manjom izravnom komunikacijom s ljudima i većom produktivnošću.
Od predstavljanja do danas u Europi je prodano više od 700 digitalnih rješenja AccurioPress C14000/C12000. Proizvedeno je otprilike 8,4 milijarde A4 otisaka, a serija je osvojila i brojne nagrade.

Ljestvica je ponovno podignuta ove godine nedavnim predstavljanjem unaprijeđene serije AccurioPress C14000e, namijenjene za kolorni tisak velikih volumena.

AccurioPress C14000e ima brzinu ispisa od 140 stranica u minuti (ppm) A4 formata. To je 40% brže od bilo kojeg drugog rješenja baziranog na toneru tvrtke Konica Minolta. Manji model iz serije, AccurioPress C12000e, ima brzinu ispisa od 120 ppm.
AccurioPress C14000e serija pruža nevjerojatnu učinkovitost u proizvodnji velikog volumena.

Važne nove značajke serije AccurioPress C14000e/C12000e uključuju:

  • nadogradnju boje i imaginga, produktivnosti, upravljanja i povezivanja putem EFI Fiery Controller verzije 2.1.
  • automatsko podešavanja prije ispisa i provjeru kvalitete ispisa
  • najnoviji firmware s nizom dodataka i poboljšanjima softvera
  • Konica Minolta IQ-501 AQA (Auto Quality Adjustment), poboljšanja RIP-a, senzora medija i PrintManagera, proširenje raspona težina papira, podrška za tisak produženog formata
  • širok raspon automatiziranih opcija završne obrade za izradu gotovih otisaka koji štede vrijeme.

Ovim unaprjeđenjem tvrtka je napravila još jedan korak naprijed u daljnjem zadržavanju pozicije lidera na tržištu velikog volumena u boji. AccurioPress C14000e/C12000e dizajnirani su kako bi maksimizirali vrijednost za korisnike zahvaljujući mogućnosti proširenja poslovanja, većoj operativnoj učinkovitosti i poboljšanom ukupnom vlasničkom trošku (TCO) s bržim povratom ulaganja.

Za detaljnije informacije Konica Minolta tim na raspolaganju je na mail: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content