Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sajam koji spaja tehnologiju i aplikacije

U Istanbulu se od 6. do 9. 12. održao 6. po redu sajam FESPA Eurasia kao vodeći event u toj regiji za tiskarsku i signage industriju s više od 120 izlagača i 500 predstavljenih brendova. Uključujući velike formate, tisak na tekstil, sitotisak, signage, softver i potrošni materijal, FESPA Eurasia je službeni event FESPA-e za područje Euroazije, namijenjen profesionalcima koji žele otkriti nova rješenja za svoje poslovanje.

Na sajam tako dolaze posjetitelji i izlagači sa svih strana, mnogi od njih iz Armenije, Rusije, Egipta i Nigerije, ali i s našeg područja i iz Mađarske. To dokazuje da su prepoznate nove mogućnosti koje ovaj sajam donosi.

Sajam se ove godine okrenuo novim mogućnostima u tekstilu, modi, dekoracijama interijera i signage segmentu zbog potreba tržišta za napredak upravo u ovim dijelovima branše.

Posjetitelji su imali mnoga toga za vidjeti i naučiti, pa čak i sami isprobati. Tako je unutar sajma svoje mjesto pronašla Print Make Wear radionica u kojoj se kroz sva četiri dana sajma prikazivao cijeli proces proizvodnje odjeće – od dizajna do gotovog proizvoda. Još jedna zanimljiva radionica koja se održavala u sklopu sajma bila je Signage Demo Workshop radiona u kojoj su se radile demonstracije kako tradicionalnih tako i najnovijih modernih tehnika tiska.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content