Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sajam Print21 – odgovor na sva vaša pitanja u vezi tiska

U potrazi ste za DTG ili DTF rješenjem, zanimaju vas print&cut pisači ili možda UV pisači? Treba vam rješenje za digitalni tisak iz arka ili možda iz role? Vašoj bi proizvodnji dobro došla digitalna dorada, a tek softversko rješenje? Flatbed je ono čemu već neko vrijeme razmišljate? Čuli ste za latex s bijelom bojom?
Ako ste barem na jedno od ovih pitanja odgovorili pozitivno, onda se već danas prijavite za dolazak na sajam Print21 u Beogradu. Čekaju vas odgovori na sva vaša pitanja-

Print21 održava se 10. i 11. 3. u prostoru Belexpocentra u Beogradu.

Sajam Print21 posvećen je predstavljanju trendova i mogućnosti digitalnih tiskarskih tehnologija od malih aplikacija do velikih formata, s naglaskom na sign& promo segment, digitalni komercijalni tisak iz arka, tisak tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija.
Svoja rješenja predstavit će 13 renomiranih regionalnih tvrtki koji će pokazati rješenja na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.
To su: Biroeksim, Difol, Everest, Fortuna Digital, Igepa Cartacel, Konica Minolta, New Name, Oracal Polikarbonati, Sitotehnika, Symbol Grupa, Toscana Systems, XPro.
Što će predstaviti, pogledajte ovdje.


Prateći program – edukacija uz kavicu

Print21 donosi i zanimljiv edukacijski kutak, kojeg smo smjestili, ni manje ni više, nego u Coffee Corner. Naime, klasična predavanja zamijenili smo edukacijom uz kavicu.
U sklopu Cofee edukacijskog Cornera razgovarat ćemo sa stručnjacima te razmjenjivati ideje i iskustva te pokušati odgovoriti na pitanja koja vas muče.
Teme o kojima će se razgovarati su:

Četvrtak, 10. 3.  
– DTF tehnologija
– implementacija MIS/ERP rješenja

Petak, 11. 3.
– održavanje strojeva s bijelom bojom kod DTF/DTG pisača te UV i latex pisača.

Ciljana publika i besplatan ulaz

Print21 prije dvije godine pokazao je da su usko-specijalizirani sajmovi sa ciljanom publikom prijeko potrebni grafičkoj branši kojoj ništa ne može zamijeniti B2B kontakt uživo posebice nakon svih poteškoća koje je svima pa tako i grafičarima donijela ova pandemija.

Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji, i na Print21 ulaz je besplatan. Potrebna je samo prijava putem naše web stranice www.print-magazin.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content