Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Šarolika ponuda na FESPA-i u Istanbulu

Na FESPA-i Eurasia koja će se održati od 6. do 9. 12. u Istanbul Expo Centru, moći ćete pronaći najnovija rješenja za ispis i sign segment, koja se susreću licem u lice s globalnim mentorima i stručnjacima iz industrije. Razvijte ideje i proširite svoje poslovno područje dok istražujete najsuvremenije tehnologije.

FESPA Eurasia više je od sajma, to je mjesto gdje možete mnogo toga naučiti kroz edukativne i interaktivne sadržaje.

World Wrap Masters Eurasia

Ako ste stručnjak za car wraping, dođite i pokažite svoj talent, brzinu i kreativnost a kroz regionalno natjecanje možete doći korak bliže tituli okrunjenog svjetskog wrapera.

Print Make Wear

Imat ćete mogućnost vidjeti cjelokupni proces proizvodnje odjeće, digitalnih zaslona i tehnologija ispisa, od dizajna do konačnog proizvoda.

Radionice za demonstraciju sign segmenta

Upoznajte nacionalnu udrugu FESPA-e, ARED i njihovu radionicu o tradicionalnim i modernim tehnikama sign segmenta, uključujući tehnike pisanja znakova, proizvodnju neonskih i LED signage proizvoda od strane stručnjaka za oglašavanje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content