Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Saznajte sve Tips & Tricks na Fiery radionici u Splitu

Image Enter organizira edukaciju EFI Fiery kontrolera (RIP) za partnere i potencijalne klijente. Fiery Radionica će se održavati u poslovnici Image Entera na adresi Vukovarska 61 u Splitu. Program traje dva dana – 6. i 7. ožujka 2024., pa zainteresirani imaju priliku odabrati bilo koji dan.

Program će obuhvatiti znanja i savjete kako RIP može u svakodnevnom radu omogućiti produktivniji i kvalitetniji digitalni ispis, a to će nam uz praktične savjete i „trikove“ predstaviti naši gosti i stručnjaci iz EFI Fiery-a: Geert Lenvain i Krzystof Pawluk.

U toku radionice demonstrirat će se mogućnosti EFI Fiery kontrolera na Xerox produkcijskim printerima te usporediti s ispisom na drugim uređajima i rješenjima. Printat će se i družiti uz čašicu i dobru hranu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail adresu: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content