Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Seiko W54s/64s

Seiko W54s/64s su najmanji Seikovi printeri koji donose pregršt inovacija. Seiko Mild Solvent printer u širini 54’’ (1,372mm) ili 64’’ (1,626mm), 4 (CMYK)  ili 6 boja (CMYKLcLm).

 

Model W64s nudi jedinstvenu mogućnost ispisa sa neon (pink i žutom) bojama. SNM (Smart Nozzle Mapping) je inovativni sustav kompenzacije začepljenih mlaznica, odličan sustav odmatanja materijala rezultira eliminacijom bendinga i maksimizira kvalitetu ispisa, SP3 (Smart Pass Tehnology) – zadnja generacija naprednih algoritama koji reduciraju ‘’spreying’’ i eliminiraju bending, odlična Seiko ispisna glava sa DDP (DynamicDotPrinting) tehnologijom – 3 veličine kapljice (12, 24 i 36pL), 254 mlaznice, 900 x 900 dpi. Izuzetak u odnosu na ostale printere iz klase je i garancija od dvije godine i to ne samo na uređaj već i na ispisnu glavu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content