Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Širenje tvrtke Oracal polikarbonati na regionalna tržišta

S idejom širenja na regionalna tržišta, tvrtka Oracal polikarbonati  u Makedoniji je, točnije u Skopju, u suradnji s lokalnom tvrtkom Nacional komerc otvorila novu tvrtku pod nazivom Nacional polikarbonati.
Ponudu nove tvrtke u Makedoniji čini široki izbor strojeva i repromaterijala koji su i inače u ponudi Oracal polikarbonata. Od pločastih materijala proizvođača 3A Composites i Polycasa, Orafol programa folija, Orabond obostranih traka, Weldy i Leister profesionalnih fenova, Reflectiv folija, led napajanja Scharfer i Meanwell, Olfa programa profesionalnih noževa, materijala za tisak brenda Guandong, pa do programa strojeva za grafičku industriju brendova iEcho, Grando, jQ, DTF, Infiniti…

Kako bi se tržište u Makedoniji čim više upoznalo sa spajanjem dviju tvrtki i asortimanom koji će im od sada biti dostupniji, prošlog mjeseca održan je Open Days event. Na njemu su predstavili veliki broj uređaja za grafičku industriju. Između ostalog, bili su tu DTF Advanced pisač, Fiber markeri, laserske graverke, iEcho PK1209 pro max, savijačice za 3D slova, laminatori i drugi doradni uređaji.

Da je tržište više nego željno događanja ovog tipa pokazuje velik broj zainteresiranih posjetitelja. Svi oni došli su se upoznati s najnovijim uređajima iz svijeta grafičke industrije te se na licu mjesta uvjeriti u mogućnosti strojeva kako bi svoje poslovanje podigli na novi nivo, uz proizvode s dodanom vrijednošću.

U prilog dobroj procjeni razvoja i potencijala makedonskog tržišta govori i ostvarena prodaja određenih strojeva tijekom trajanja Open Days-a. Uz klijente koji već koriste brendove i materijale koje imaju u svojem asortimanu, bilo je i puno novih klijenata iz regije.
Tvrtka Nacional polikarbonati za sada je orijentirana na regiju Makedonije te nastavlja sa svojim poslovanjem. Uz nove partnere iz Skopja trudit će se svojim klijentima pružiti maksimalnu kvalitetu usluga.


Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content