Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sistrade se širi na kinesko tržište sudjelovanjem na eventu Printing South China

Sistrade, jedan od vodećih pružatelja sveobuhvatnih softverskih rješenja za upravljanje za industriju tiska i ambalaže, objavljuje svoj uspješan ulazak na kinesko tržište. Tvrtka je sudjelovala na događaju Printing South China, održanom od 2. do 4. ožujka u Guangzhou, Kina. Event koji je prikazao najnovija dostignuća u industriji tiska i ambalaže.

Sistrade se predstavio zajedno sa svojim strateškim partnerom, Exceed Techlink, tvrtkom sa sjedištem u Guangzhou. Zajedno su predstavili vrhunska softverska rješenja koja je Sistrade razvio. Rješenja su to za optimizaciju i pojednostavljenje tijeka ispisa i pakiranja, uz smanjenje operativnih troškova i poboljšanje ukupne učinkovitosti.

Suradnja s tvrtkom Exceed Techlink omogućila im je da stvore snažne veze na kineskom tržištu, kao i da stekne vrijedan uvid u potrebe i očekivanja lokalne industrije. Ovo partnerstvo osigurava da se Sistrade-ova inovativna softverska rješenja prilagode jedinstvenim zahtjevima kineskih tvrtki u sektoru tiskanja i pakiranja.

Događaj Printing South China poslužio je kao izvrsna platforma da Sistrade predstavi svoja najsuvremenija softverska rješenja. Njihovi alati omogućuju tiskarima i ambalažerima da nadziru i učinkovitije upravljaju svojim operacijama. To u konačnici povećava produktivnost, profitabilnost i održivost.

Kao rezultat uspješnog sudjelovanja na događaju Printing South China, žele proširiti svoju prisutnost u regiji, nudeći svoja inovativna softverska rješenja širem rasponu tvrtki na kineskom tržištu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content