Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sitno brojimo do prvog ovogodišnjeg regionalnog sajma

Prvo uspješno izdanje sajma Print21 održano krajem 2020. u Zagrebu, najbolja je pozivnica da nikako ne propustite drugo. Održat će se 10. i 11. 3. 2022. u Beogradu, u prostoru Belexpocentra.

Grafička industrija pokazala je i dokazala da ne može funkcionirati u virtualnom svijetu. Mali, regionalni, usko-specijalizirani sajmovi sa ciljanom publikom prijeko su joj potrebni. Ništa ne može zamijeniti B2B kontakt uživo.

O interesu za beogradski Print21 najbolje svjedoči podatak da su svi izložbeni prostori, njih ukupno 13, popunjeni u mjesec dana. Na njima ćete, između ostalog, moći vidjeti DTG i DTF pisače, UV i eco solventne pisače, termo preše, rezače za folije, laserske graverke, produkcijske pisače za medije iz arka, print&cut rješenja, softversku ponudu…odnosno, sve ono što je u segmentu digitalnih rješenja trenutno in.

Svoju ponudu strojeva, opreme i repromaterijala predstavit će 12 renomiranih regionalnih tvrtki koje će pokazati rješenja na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.

To su: Biroeksim, Difol, Everest, Fortuna Digital, Igepa Cartacell, Konica Minolta, New Name, Oracal Polikarbonati, Sitotehnika, Symbol Grupa, Toscana Systems, XPro.
Više o tome što će predstaviti možete pročitati na web stranici Print Magazina.

Edukacija uz kavicu – pripremite pitanja

Zanimljiv edukacijski kutak, očekuje vas i ove godine. U sklopu Print Magazin Coffee Cornera, uz kavicu ćemo ležerno razgovarati sa stručnjacima. Pripremite pitanja.

Teme o kojim će se razgovarati su:

1. dan, četvrtak, 10. 3. – 12:00h
– DTG / DTF tehnologija

Zašto ove dvije tehnologije postaje sve popularnije za tisak tekstila; koje su prednosti, izazovi, kako ih kombinirati, kako i za koje aplikacije ih koristiti…

– Softver – MIS/ERP implementacija – 14:00h
Grafička proizvodnja sve je teže zamisliva bez adekvatnog MIS/ERP rješenja koje prati cijeli proces – od narudžbe do isporuke. Zašto naši tiskari još uvijek misle da im nije potreban, koji su benefiti implementacije, što sve uključuje, je li skup…

2. dan, petak, 11. 3. – 11:00h i 13:00h
– Održavanje strojeva s bijelom bojom
Aplikacija i održavanje bijele boje izazov je kod mnogih tehnologija tiska – mi ćemo naglasak staviti na UV (od 11:00h) i latex tehnologiju (od 13:00h); koliko je problem korištenja bijele boje ljudska pogreška, a koliko greška stroja, na što treba paziti, što izbjegavati….imate li vi problem koji još uvijek niste riješili?


Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content