Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

SITOTEHNIKA – EVROPSKA PREMIJERA MIMAKI UJF ŠTAMPAČA

SITOTEHNIKA
EVROPSKA PREMIJERA MIMAKI UJF ŠTAMPAČA

Sitotehnika je za posetitelje Grafime 2016 pripremila mnogo zanimljivih događanja iz sveta industrije štampe. Na najvećem štandu Grafime, Sitotehnika će predstaviti svoj široki portfelj brandova od Mimaki i Epson štampača, katera i cnc doradnih mašina te veliki izbor repromaterijala.

Drugog dana sajma, na štandu Sitotehnike će biti predstavljen Mimaki UJF-3042 MKII i UJF-6042 MKII. najnovija generacija UV flatbed štampača. Oni zamenjuju ranije modele UJF-3042HG i UJF-6042. Novi štampači odražavaju stalna ulaganja Mimakija u istraživanje i razvoj s ciljem da kontinuirano bude vodeći proizvođač grafičkih rešenja. Ovi novi štampači imaju još bolju produktivnost, kvalitet štampe i fleksibilnost od svojih vrlo uspešnih prethodnika. Uz manje UJF modele, zvezda Grafime je i najnoviji Mimaki UJV 55-320 UV štampač. Odlična cena štampača i boje su kao stvoreni za našu regiju gde je cena otiska često u fokusu kupca. Osim ove dve poslastice, Sitotehnika će predstaviti celokupni Mimaki program katera i štampača.

Na drugom štandu Sitotehnike, posetitelje očekuju Epson tekstilni štampači.

Prvi je Epson SureColor SC-F2000 namijenjen direktnoj štampi na odjeću.Druga dva modela koja će biti predstavljena od strane Sitotehnike su SureColor SC-F6200 i SureColor SC-F9200. Oba modela su bazirana na štampi sublimacijskim bojama i prvenstvena namjena im je indirektna štampa na tekstil iako jedan specifičan broj poduzeća ove sublimacijske štampače koristi za izradu suvenira na različitim materijalima prethodno pripremljenim za štampu sublimacijom.

Osim novitetima kod mašina i repromaterijala, Sitotehnika za svoje posetitelje priprema i odlične sajamske popuste i promocijeske cene!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content