Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sitotehnika predstavlja Mimaki JFX500

Centralno mjesto na najvećem štandu na Grafimi će pripasti Mimaki flatbed pisaču JFX500 2131.

Sitotehnika će se ove godine predstaviti na gotovo 180 metara kvadratnih izložbenog prostora. Centralni dio štanda će zauzimati najveći Mimakijev flatbed pisač, model JFX500 2131. Ovaj pisač svojim karakteristikama može prati ozbiljne projekte tiska za potrebe različitih industrija, ali svojom prihvatljivom cijenom, visokom kvalitetom otiska i velikom radnom površinom možemo uklopiti u bilo koju tiskaru i svi će imati posla za ovaj pisač.

Osim modela JFX500 2131, Sitotehnika će predstaviti i manje Mimaki flatbed pisače namijenjene proizvodnji suvenira, promotivnih proizvoda te industrijskom tisku manjih naklada.

Posjetitelje očekuju i roll-to-roll solventni i UV pisači koji se odlikuju niskom cijenom otiska i visokom pouzdanošću.

Uz pisače, Sitotehnika priprema i prezentacije materijala iz svog prodajnog asortimana.

Poučeni iskustvom iz prijašnjih godina, sigurni smo da će neki modeli pisača ili repromaterijala imati promotivne cijene sa popustima koje će moći koristiti posjetitelji štanda Sitotehnike na ovogodišnjoj Grafimi. 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content