Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Slavni Mimakijev supermodel u Timepovoj akciji

Slavni Mimakijev supermodel u Timepovoj akciji

Jedan od najuspješnijih Mimaki pisača UJV55-320, koji je na ovogodišnjoj FESPA-i u Amsterdamu prodan u više od 30 komada, možete kupiti po 10% nižim cijenama. Ove cijene su dostupne u Timepu do 10.01.2017. godine. Puna cijena modela UJV55-320 je upola manja od LED UV pisača sličnih karakteristika.
Mimaki UJV55-320 je roll-to-roll pisač radne širine od 320cm. Istovremeno može ispisivati dvije role materijala. Maksimalna brzina je 110m2 na sat. Koristi novu, ekonomičnu UV boju LUS120 u kombinaciji dva puta CMYK ili CMYK, Lc, Lm i bijela. LUS120 UV boje osim vrlo prihvatljive cijene imaju odlična svojstva rastezljivosti, do 170% i pogodne su za ispis na fleksibilnim materijalima ili materijalima koji imaju potrebe za istezanjem – folije za obljepljivanje vozila.

Model UJV55-320 je prepun inovativnih rješenja kojima se pridonosi kvaliteti i brzini ispisa. Idealan je za ispis svjetlećih reklama gdje se prvo ispisuje CMYK, nakon toga sloj bijele i opet CMYK, čime se pridonosi boljoj transparentnosti aplikacije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content