Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Slika govori više od riječi! Video report sa sajma Print21 & PromoDays Ljubljana

U Ljubljani je 20. i 21. 4. održan grafičarima u regiji već dobro poznati sajam grafičkih tehnologija Print21. Paralelno s njim održano je i drugo izdanje sajma posvećenog potencijalu industrije promotivnih proizvoda, PromoDays.

Dvorana Gospodarskog Razstavišča ugostila je površinom i brojem izlagača dosad najveći sajam u organizaciji Print Magazina. Na oko 3000m2 svoju ponudu predstavilo je 35 izlagača. Tijekom oba dana sajam je posjetilo oko 1500 ljudi iz čak 15 zemalja. Najbrojniji su dakako bili posjetitelji iz Slovenije, a slijede ih posjetitelji iz Hrvatske i ono što posebno raduje iz susjednih zemalja kao što su Italija, Austrija i Mađarska.

Svoju ponudu u oba segmenta predstavile su tvrtke najvećim dijelom dobro poznate našem tržištu. 
To su: Arc24, CDS, COB Industries, Cron, Dipa, DRM, Etiketa tiskarna, Eurocop, Eurotrade/USB.Si, Falk&Ross, Fortuna Digital, Gajcom, Gi.an, Graphic Center, Guandong, Igepa Pako, Ino Žiri, Klio, Konica Minolta, MDS, Mega Dizajn, Modico/Inspirion, MVM Servis, NaniPrint, Nanodiy, N.C.R. Ljubljana, OG grafika, Prima IP, Recom, SDX Group, Sign Trade, Sistrade, STH, Terplan i Uni Biro.

20-ak izlagača u print dijelu kroz izloženih oko 70-ak strojeva pokazalo je rješenja vodećih svjetskih brendova u digitalnom tisku.

Sajam PromDays okupio je renomirane regionalne i europske dobavljače i proizvođače promotivnih proizvoda, poslovnih poklona, suvenira i tekstila čija popularnost kontinuirano raste.
U promo segmentu dominirao je tekstil.  Od običnih promotivnih T-shirt majica, preko sportske opreme, turističkog i fashion segmenta pa sve do korporativne odjeće, radne i zaštitne odjeće i obuće, ponuda tekstila bila je uistinu impresivna.
Uz tekstil bogata je bila i ponuda drugih dobro poznatih promo proizvoda kao što su šalice, boce, rokovnici, kišobrani, jastuci, penkala, upaljači, usb stickovi, torbe, koferi, kalendari, vrećice, kutije,…  

No, kako bi se uvjerili da je u Ljubljani zaista bilo odlično, najbolje da pogledate kratki video report.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content