Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Službeno otvoren Igepa Pako demo centar

S obzirom da nismo mogli prisustvovati službenom otvorenju Igepa Pako showroom-a koji je održan istog datuma kad i sajam Promodays, nedavno smo bili gosti tvrtke Igepa Pako i razgledali najnovije tehnologije.

U usporedbi s nekoliko sličnih demo centara koji već postoje u regiji jugoistočne Europe, ovo je jedan od najvećih i najopremljenijih centara. Fokus je stavljen na cjelokupni proces grafičke proizvodnje. Posjetitelji tako imaju mogućnost testirati više tehnologija tiska velikog formata, ali i kompatibilne dorade.

Za razliku od većine sličnih demo centara gdje su uglavnom izložene low entry tehnologije, u demo centru Igepa Pako fokus je na cjelovitim, industrijskim rješenjima. Prema našoj procjeni, potrebno je izdvojiti nekoliko tehnologija koje su jedinstvene u ovom dijelu Europe. Izložbeni industrijski printer HandTop HT2500 s ugrađenim automatskim ulagačem ploča namijenjen tisku pločastih materijala čiji maksimalni kapaciteta prolazi 300m2 ploča u satu. Uz njega je izložen i Jwei rezač ploča s ugrađenim sustavom za ulaganje i izlaganje. Kapacitet ovog rezača ovisi o zahtjevnosti samog reza, ali je vjerni pratilac industrijskog printera HandTop HT2500. Fokus ovih linija je na visokom stupnju automatizacije proizvodnje.

Uz ove industrijske linije, ni manje grafičke tvrtke ili obrtnici nisu zakinuti tehnologijama. Najnoviji modeli Canon, Epson, Mimaki i Roland printera, manjih Jwei rezača i drugih doradnih strojeva, ali i širok izbor repromaterijala i alata čekaju za prezentacije.

Teško je u nekoliko rečenica opisati bogatu ponudu pa Vam u prilogu stavljamo i link na kratku video snimku samog otvorenja.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content