Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Smešni video klipovi iz kuhinje Oracal Polikarbonata

Dvojica momaka, Nenad i Aleksandar, koji trenutno čine celo marketing odeljenje kompanije Oracal Polikarbonati, su za manje od godinu dana koliko su na okupu, već privukli veliku pažnju svojim originalnim, duhovitim ali i poučnim video klipovima.

 

Njihov video klip kojim pokazuju kako se bez mnogo muke i ekspertskog znanja stari ormar može obući u novo odelo prelepljivanjem dekorativne folije je na youtube-u već pogledalo preko 132 hiljade ljudi.

Da se trude da su u trendu, a opet svoji i originalni, pokazali su i svojim duhovitim videom koji u duhu nedavno proteklog svetskog prvenstva promoviše nove folije/igrače.

Ništa manje uspeha nije imao ni njihov video klip gde su jednoj prosečnoj beogradskoj porodici poklonili besplatne prozorske folije koje su im pri tome sami aplicirali, kako bi pokazali da za to nije potrebna neka posebna veština.

Sve svoje klipove potpuno sami osmišljavaju, pri čemu su i režiseri, i glumci, i scenaristi, i kostimografi, i snimatelji, i naratori… a kada im negde zapne, u pomoć im pritekne slatka, prelepa i prepametna Mia, glavni majstor i espert za sve, sa svojih nepunih 7 godina.

Pohvale za njihov rad stižu sa svih strana, pa je tako svetski lider u proizvodnji pločastog materijala, čuveni 3A Composites, prvi tražio dozvolu da njihov video okači na svom kanalu, a odmah zatim i italijanska kompanija Guandong.

Da su svojim maštovitim klipovima potpuno razdrmali prilično učmalu i monotonu marketinšku scenu u njivoj grani industrije, dokazuje i podatak da im je renomirana francuska kompanija Reflectiv finasirala snimanje još 5 narednih video klipova.

Simpatično, duhovito, maštovito, luckasto, neobično, novo, su samo neki pridevi koji se vezuju uz ovaj dvojac u usponu.

link na jedan od uradaka:
https://www.youtube.com/watch?v=GvbmSCMXEco
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content