PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

SPARK – kompletno rješenje u kompaktnom ”formatu”

Symbol Grupa započinje sa serijom videa namjenjenih predstavljanju najnovijeg proizvoda iz game Elitronovih proizvoda, Spark 19.13. Radi se o kompaktnom, fleksibilnom i multifunkcionalnom CNC rezaču sa širokom primjenom u Sign & Digital i packaging industriji. Od izrade uzoraka do proizvodnje malih naklada.

Serijal videa pokriva rezanje i obradu širokog raspona različitih materijala poput:

  • Vinila
  • Tekstila
  • Kartona (valovitog i punog)
  • Dibonda
  • Forexa (PVC)
  • Pleksiglasa

Prvi u nizu video prikazuje rezanje vinila i izradu naljepnica korištenjem dvaju alata, tzv. ”kiss cut” alata za ricanje i oscilacijski električni nož za prorezivanje materijala. U ovom slučaju kod oscilacijskog alata je oscilacija isključena i nož odrađuje funkciju ravnog reza (tzv. ”drag knife).

SPARK – kompletno rješenje u kompaktnom ”formatu”

Klliknite na video i pogledajte više!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content