Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

ŠPUD osvojio glavnu nagradu na DTG T-Shirt Design natjecanju

U sklopu sajma Print21&PromoDays, koji se održao prošli mjesec u Ljubljani, održalo se i natjecanje za mlade dizajnere. Natjecanje pod nazivom DTG T-shirt Design Contest – powered by Symbol Group & Brother okupilo je naše mlade dizajnere iz regije.

Na natjecanje su se prijavile srednje škole iz Srbije i Hrvatske. Zadatak, odnosno tema natjecanja bila je “Ilustracija (dizajn) koja prikazuje što je umjetna inteligencija (AI) te kako utječe i kako će utjecati na naše živote.”

Neki od radova izloženih na sajmu Print21 & PromoDays u Ljubljani

Prikupljene radove naš stručni žiri anonimno je ocjenjivao i na taj način izabrao top 12 radova koji su bili izloženi na sajmu. Na samom sajmu održalo se još jedno glasanje i proglašenje najboljeg dizajna.

Nagrada prvog mjesta otišla je u ŠPUD, Školu primjenjene umjetnosti i dizajna u Zagreb. Pobjednica je učenica 3. razreda, Villo Papp. Pobjednica je od tvrtke Symbol Group dobila poklon bon od 200€, a i cijelom svojem razredu osigurala je duksice sa svojim, pobjedničkim, dizajnom.

Graphic_Center_primopredaja
Učenica Villo Papp i njezin dizajn majice u društvu s g. Bistrovićem i g. Mickoskim iz Graphic Centera

Prošli tjedan posjetili smo zagrebački ured tvrtke Graphic Center i prisustvovali smo dodjeli nagrade najboljoj mladoj dizajnerici. U tvrtku je došlo 30-ak učenika iz razreda pobjednice. Ekipa iz Graphic Centera ih je provela po svojem showroomu i pokazala im razne strojeve za tisak na tekstil.

Nakon toga je uslijedila primopredaja nagrade i kratko druženje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content