Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Stiže HP Indigo 200K za digitalnu proizvodnju fleksibilne ambalaže

HP Indigo na posebnom VIP eventu održanom u Tel Avivu predstavio je svoj novi digitalni tiskarski stroj HP Indigo 200K. Radi se o rješenju namijenjenom digitalnoj proizvodnji fleksibilne ambalaže.

Novi stroj temelji se na HP-ovoj uspješnoj bazi HP Indigo 25K. HP Indigo 200K povećava produktivnost visoko vrijednih malih naklada koje se mogu isporučiti u nekoliko dana bez potrebe za minimalnom količinom narudžbe. U HP-u kažu da je novi stroj pri brzini od 56 m/min 30% brži od svog prethodnika. Također, može pomoći konverterima u povećanju  produktivnosti od čak 45% u usporedbi s HP Indigo 25K. Novi stroj omogućuje tiskarima da povećaju produktivnost održivih malih naklada digitalne fleksibilne ambalaže s visokom maržom.

“HP Indigo 200K je mid-web digitalni tiskarski stroj posebno dizajniran za konvertere koji se bave brendovima  u segmentu fleksibilne ambalaže. No, služi i u sve više rastućoj industriji etiketa i shrink sleeve-a koja ima potrebu za povećanjem produktivnosti i širim formatom“, rekao je Noam Zilbershtain , potpredsjednik i generalni direktor HP Indigo i Scitex.
Istaknuo je da je fleksibilna ambalaža rastuće tržište, a HP Indigo kupci rastu mnogo brže od tržišta. Ne sumnja, kaže, da će novi stroj otvoriti vrata mnogim proizvođačima fleksibilne ambalaže koji žele zavladati industrijom 4.0.

HP Indigo 200K ima kvalitetu boje koja se podudara s gravurom zahvaljujući HP Indigo Liquid ElectroPhotography (LEP) i One-Shot Color tehnologije. Nudi širok raspon ElectroInks –a i dizajniran je za ispis visoke pokrivenosti s bijelom bojom na većini industrijskih podloga. Dodatne mogućnosti uključuju jedinstvene elemente zaštite robne marke.

HP Indigo PrintOS softver za grupiranje i varijabilne podatke, te brže i točnije podudaranje boja i workflow pridonosi proizvodnoj učinkovitosti novog digitalnog rješenja.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content