Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Stiže nova generacija Heidelbergova Versafirea

Nova, poboljšana generacija Heidelbergova digitalnog tiskarskog stroja Versafire u potpunosti je usmjerena na korisnika i zahtjeve tržišta. S modelom Versafire EV, Heidelberg nudi uistinu svestrani digitalni sustav, dizajniran za korištenje kako na entry level razini, tako i za iskusne korisnike.

Uz novu posebnu boju “nevidljivu crvenu”, Versafire EV nudi ukupno pet posebnih boja. Uz bijelu, prozirnu, neonsko žutu i roza, „nevidljiva crvena” pruža dodatne mogućnosti ukrašavanja. Korištenje “nevidljive crvene” pruža zaštitu od kopiranja te je posebno pogodna za sigurnosne aplikacije. Pet posebnih boja pruža mogućnost korištenja pri širokom rasponu kreativnih aplikacija.

Novi Versafire EV može prvo ispisivati bijelu boju i na nju CMYK procesne boje što omogućuje postizanje neobičnih efekata i to sve u jednom prolazu (single pass).

Nova automatska inline kalibracija i registar pružaju visok stupanj stabilnosti, preciznosti i poboljšane kvalitete. Inline mjerenje boje i automatsko kalibriranje odvijaju se prije procesa tiska čime je osigurana stabilnost boja tijekom cijelog procesa. Vrhunska kvaliteta slike postiže se zahvaljujući novoj rezoluciji od 4.800 × 2.400 dpi-a.

Versafire EV ima povećanu brzinu ispisa od 85 ili 95 A4 stranica u minuti pri gramaturi do 360 gsm. Nadalje, sustav može ispisivati bannere duljine do 700 mm (duplex) i čak do 1.260 mm (simplex).

Zahvaljujući korištenju Prinect Digital Frontenda (DFE) kojeg je razvio Heidelberg, moguća je inteligentna integracija i u digitalne i u ofsetne tiskarske procese. Pomoću DFE-a Versafire EV može se jednostavno integrirati u postojeći radni tijek tiskare, istodobno znatno brže obrađujući varijabilne podatke. Svi zainteresirani moći će iz prve iskusiti nove mogućnosti Versafire EV-a na predstavljanju 18. travnja 2018. u Heidelbergovu Print Media Centru u Wiesloch-Walldorfu (Njemačka).

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content