Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Stiže novi Ricoh DTG Ri1000

Da Ricoh snažno razvija svoj portfelj kako bi klijentima pomagao u diversificiranju usluga i proširenju i unapređenju ponude, moglo se vidjeti na ovogodišnjoj FESPA-i.
Na štandu koji je bio u znaku slogana „Print Redifined“, Ricoh je predstavio rješenja osmišljena da pruže kompletnu podršku pružateljima usluga tiska.
Među rješenjima dizajniranim s ciljem da zadovolje sve veću potrebu za što raznovrsnijim poslovima, Ricoh je predstavio latex roll-to-roll pisač velikog formata Ricoh Pro™ L5160. Pisač je to koji je na europskom tržištu dostupan od travnja ove godine, a na hrvatskom tržištu sve informacije moguće je dobiti kod ovlaštenog distributera tvrtke Eurocop.

U segmentu tiska iz arka u boji Ricoh donosi peterobojni pisač Ricoh Pro™ C7200x koji pruža mogućnost ispisa na različitim medijima. Kako su nam rekli na štandu Ricoha, upravo zbog pete boje radi se o jedinstvenom stroju na tržištu jer uz CMYK donosi i petu boju koja omoguće bezbojan toner za potrebe sigurnog tisak te neon pink i bijelu. Za ovaj su pisač nedavno dobili i certifikat zahvaljujući kojem mogu raditi  i tisak ambalaže za hranu.

U segmentu dekorativnog tiska i sign & displaya Ricoh je prošle godine predstavio UV flatbed pisač velikog formata Ricoh Pro™ T7210, a ove su godine pokazali drugu generaciju ovog pisača Ricoh Pro™ TF6250, Inače, prvi Ricoh flatbed u Europi prodan je upravo u Hrvatskoj tiskari Grafoprojekt. I prva i druga generacija rađena je na istoj platformi, što znači da je riječ o istoj tehnologiji, a ono što je novo je veličina plohe za ispis koja je sada 2.5 x 1.3 metra, a predstavljene su i nove boje koje omogućuju postizanje većeg color gamuta u odnosu na prvu generaciju.

Za sve one koji namjeravaju ući u segment tiska na tekstil, koji iz godine u godinu bilježi sve veće stope rasta, Ricoh je predstavio dva rješenja: mali, jednostavan entry level DTG pisač Ri 100, za veće zahtjeve na tržištu dostupan je model Ri 6000, a na FESPA-i je predstavljen i najnoviji DTG Ri1000 koji donosi veću brzinu ispisa, jer u sebi ima Ricoh industrijske ispisne glave te održiviji i trajniji otisak. Riječ je o pisaču koji će u prodaju biti dostupna početkom lipnja, a svi zainteresirani moći će ga vidjeti na štandu tvrtke Eurocop na sajmu Intergrafika.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content