PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Stižu Ricoh zlatni i srebrni toneri za još luksuzniji izgled aplikacija

Grafički stručnjaci uskoro dobivaju novu mogućnost za povećati prihod i privući nove klijente proširivanjem asortimana proizvoda. Naime, na tržište stižu novi Ricoh zlatni i srebrni toneri. Ovi uzbudljivi dodaci značajno poboljšavaju mogućnosti digitalnog tiska posebice jer vlasnici robnih marki sve više traže diferencijaciju u tiskanoj komunikaciji.

Ricoh zlatni i srebrni toneri razvijeni su za digitalni produkcijski pisač u boji Ricoh Pro ™ C7200X. Pisač već ima opciju ispisa s pet dodatnih boja te pruža vizualni učinak za ispis s visokom dodanom vrijednošću. Dodatne boje transformiraju široki spektar aplikacija, od kataloga, plakata, letaka, izravne pošte i brošura do posjetnica, čestitki i božićnih čestitki, ulaznica, pozivnica, certifikata i ambalaže.

Nove tonere moguće je naknadno ugraditi, što postojećim korisnicima omogućava proširenje mogućnosti stroja Ricoh Pro C7200X s kojim već rade.

 „Zlatni i srebrni toneri lansiraju se kako bi zadovoljili nove potrebe klijenata na sve konkurentnijem tržištu. Inovatori grafičke industrije s pravom traže zapanjujuće mogućnosti poboljšanja digitalnog tiska koje brzo i ekonomično pomažu u isticanju otisnutog proizvoda. Novi toneri omogućuju responzivnu proizvodnju širokog spektra aplikacija s dodanom vrijednošću te prekrasnim i posebnim osjećajem. Kao rezultat toga, komercijalni tiskari mogu brendovima i dizajnerima pomoći otvoriti uzbudljive mogućnosti uz vrlo kreativne poslove upotpunjene zlatnim ili srebrnim wow elementom“, rekao je Eef de Ridder, potpredsjednik, Graphic Communications Group, Ricoh Europe.

Zlatni i srebrni toneri u Europi će biti dostupni od srpnja.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content