Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Što je zajedničko Lady Gagi, Richardu Quinnu i Epsonu?

Poznati svjetski modni dizajner, Richard Quinn odabrao je Epsonov tintni pisač SureColor za izradu atraktivnih kostima za novu svjetsku turneju Lady Gage koja završava u prosincu i uključuje 60 koncerata.

Za izradu kostima potrošeno je gotovo 207 metara tkanine koja je u cijelosti ispisana u studiju za ispis Richarda Quinna u Londonu, pomoću njegova sublimacijskog tintnog pisača Epson SureColor SC-F9200 i sašivena na licu mjesta.

„Morali smo uzeti u obzir da će se kostimi tijekom turneje svakodnevno nositi. Nema se vremena za kemijsko čišćenje između koncerata pa ih se treba svakodnevno prati u stroju za pranje rublja i paziti da ne izgube boju ili oblik. Uz jedinstvenu mogućnost pisača SureColor za digitalni ispis u četiri prolaska putem unaprijed testiranog EMX profila boja, možemo postići visoku gustoću tinte, brzo i unutar budžeta, za izradu kvalitetnih slika upečatljivih boja,”kazao je Quinn.

SureColor SC-F9200 širine 1,6 metara opremljen je Epsonovom tehnologijom PrecisionCore s dvije ispisne glave TFP i upotrebljava tintu Epson UltraChrome DS u dva sustava tinte visokog kapaciteta za ispis brzinom do 56 m2/h u produkcijskom modu i 27 m2/h u kvalitetnom modu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content