Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Što se krije iza korica novog Print Magazina?

Novi, 4. po redu ovogodišnji broj Print Magazina je u distribuciji i uskoro stiže na vaše stolove! I u ovom broju vam donosimo pregršt zanimljivih vijesti i članaka iz regionalne grafičke industrije.

U temi ovog broja stavili smo fokus na POS segment, u sklopu čega smo posjetili neke od domaćih tvrtki koje se bave prodajom strojeva i repromaterijala za izradu POS proizvoda, ali i one koje same izrađuju takve proizvode.

Osim toga, u novom broju ćete moći pronaći i razne vijesti, dugačak popis nadolazećih događanja poput Grafime, Xfair-a i konferencije Ambalaža i Etikete. Intervjuirali smo tvrtke Jomi Labels, Promium, Black Line, ali i mnoge druge.

I u ovom broju donosimo pregled tehnologija i rješenja, poput priče o tvrtki Imperito, ali i reportažu iz tvrtke Velum Nautica, kao prvog korisnika Massivit 3D pisača u regiji. Moći ćete saznati i sve detalje o najnovijem proizvodu tvrtke Nanodiy ali i o novitetu na tržištu regije, proizvodima tvrtke Dimense.

Uživajte u čitanju!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content