Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Što znamo o primjenama HP R serije?

HP hibrid pisači R serije korisnicima nude već poznatu, i u svijetu uvelike prihvaćenu, HP Latex tehnologiju ispisa. Ona omogućuje kombinaciju ispisa iz role i na pločaste materijale koristeći ekološke HP Latex boje. Donosi visoku razinu kvalitete tiska na pločastim materijalima poput PVC-a, kapa ploča, plastike, aluminija, drveta, stakla te mnogih drugih.

Za razliku od UV tiska, koji stvaranjem tvrdog sloja boje u potpunosti prekrije materijal na kojem se otiskuje, HP Latex boje na vodenoj bazi zadržavaju izgled i osjećaj materijala svojim ispisom bez mirisa koji je ujedno sigurniji i za okoliš i za osobu koja radi na stroju.

Zbog svojih širokih mogućnosti te različitih podloga na koje je moguće ispisivati, HP latex pisači R serije svoju su primjenu pronašli u brojnim područjima. U nastavku pogledajte neke od njih.

  • Retail– neograničene mogućnosti za izradu retail kampanja u samo jednom pisaču pružajući dugotrajne i fleksibilne boje na ispisu.
  • Outdoor signage– stvarajte upečatljiva signage oglašavanja s bojom na vodenoj bazi. Boja pruža čvrsto prianjanje i otporna je na vanjske utjecaje tako da s otisnutim površinama možete nesmetano rukovati.
  • Prozorska grafika– prozorske aplikacije koje pružaju najsjajniju bijelu boju na transparentnoj i obojanoj površini koja neće požutjeti s vremenom.
  • Eventi i izložbe- trajna i fleksibilna HP Latex boja koja nema mirisa idealna je za aplikacije u unutarnjim prostorima – indoor aplikacije. Možete rezati i savijati aplikacije bez straha od oštećenja boje.
  • Dekoracije– visokoprofitabilno tržište dekoracija za hotele, muzeje, restorane, kafiće. Printajte na raznim površinama kao što su drvo, aluminij, staklo, keramika, akril te zadržite sjaj i teksturu površine.
  • Obljepljivanje vozila– trajne i fleksibilne HP Latex boje na bazi vode otporne su na ogrebotine s novim HP Latex Overcoat-om koji omogućava jednostavnu laminaciju.
  • Packaging– recite „Da“ kratkim rokovima i radite projekte ambalaža visokih performansi. Fleksibilane HP Latex boje omogućuju vrhunsko savijanje i preklapanje bez pucanja.

Korisnici su prepoznali izvanrednu kvalitetu tiska te značajne prednosti zaštite okoliša nasuprot tradicionalnih tehnologija. Ukoliko se želite i sami uvjeriti u kvalitetu ove najsuvremenije HP Latex tehnologije, kontaktirajte jedno od Fortuna Digital predstavništva u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, koja zastupaju HP brend.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content