PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Stretch folije iz Bomark Paka lider na njemačkom tržištu

Tvrtka Bomark Pak na sajmu Fachpak izlaže već deset godina. Kako nam je rekao gosp. Stiven Toš, direktor tvrtke Bomark Pak, Fachpack im se pokazao kao najbolji sajam jer je tvrtka izvozno orijentirana, 95% poslovanja čini izvoz, a najveće tržište im je Njemačka.

Bomark Pak fokusirana je na proizvodnju stretch folija i papirnih cijevi. Godišnje proizvedu 70 tisuća tona folije. Na sajmu su naglasak stavili na nove proizvode u segmentu stretch folija. Radi se o vrlo tankim folijama, debljine 8 mikrona. S takvim folijama, kaže, mogu zamotati paletu bez utjecaja na čvrstoću.  Također, prvi put u ponudi imaju post consumer folije s materijalima iz reciklaže, čime pridonose očuvanju okoliša.

S obzirom da se o reciklaži i oporabi  posljednjih godina puno govori, u Bomark Paku su se pripremili na vrijeme. Kako, pogledajte u kratkom intervjuu.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content