Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Stručnjaci u DTG segmentu pisača

SYMBOL GRUPA

Symbol Grupa je vodeći trgovac grafičkim strojevima i repromaterijalom u regiji. Osnovana je prije 25 godina u Subotici. Danas djeluje u 4 zasebne cjeline, u Srbiji djeluje Symbol d.o.o., u Mađarskoj Sericol Hungary Kft, u Hrvatskoj Graphic Center d.o.o., a najmlađi član ove grupe je slovenski Grasol d.o.o. U početku su bili usmjereni u distribuciju sitotiskarskih repromaterijala i danas su u tom segmentu vodeći u regiji. Unazad desetak godina rade iskorak u uvođenju digitalnih tehnologija sa brand-ovima kao što su FujiFilm – vodeći proizvođač UV pisača, Kornit – lider u proizvodnji pisača za direktni tisak na odjevne predmete, Polyprint – značajan proizvođač DTG pisača… Osim razvijene prodajne mreže, fokus stavljaju na post prodajne aktivnosti vezano uz servis, isporuku repromaterijala trudeći se korisniku njihovih tehnologija ponuditi cjelokupno rješenje proizvodnog procesa.

U Umagu će predstaviti digitalno rješenje ispisa na tekstilne materijale koristeći t-shirt pisač grčkog proizvođača Polyprint. Posjetitelji će prisustvovati prezentacijama rada na pisaču Polyprint TexJet PLUS advanced. Radna dimenzija ovog pisača je 42x60cm što omogućuje ispis vrlo velikih aplikacija i izlazi iz okvira klasičnog t-shirt tiska. Rezolucija ovog pisača je odličnih 1400×1400 dpi-a, a produkcija u najbržem modu iznosi 60 bijelih majica na sat, odnosno dvadeset tamnih majica korištenjem bijele podložne boje.

Za one kojima ovaj kapacitet nije dovoljan ili je prevelik, predstavnici Graphic Center-a će informirati posjetitelje o svojim ostalim pisačima iz ovog segmenta i sigurno naći za njih najoptimalnije rješenje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content