Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sudjelujete u globalnom istraživanju tržišta tiska – FESPA PRINT CENSUS 2023.

Organizacija FESPA ponovo provodi svoj globalni projekt istraživanja grafičke industrije tiska širokog formata, sitotiska i digitalnog tiska – FESPA PRINT CENSUS 2023
Udruga FESPA Hrvatska poziva vas da budete dio ovog jedinstvenog svjetskog istraživačkog projekta za prikupljanje i dijeljenje podataka o tržištu grafičkih proizvoda. Sudjelovanjem u anketi imat ćete priliku usporediti svoje poslovanje s predviđanjima FESPA-e za 2023.. Također, dobit ćete pristup holističkom pogledu na sve što se događa u tiskarama diljem svijeta,  izazovima s kojima se tiskari suočavaju i trendovima koji pokreću našu industriju.

Anketi možete pristupiti ovdje

FESPA PRINT CENSUS najveće je istraživanje ove vrste. Prvo izdanje objavljeno je 2015. godine, a uključuje odgovore grafičara iz 64 zemlje. Anketa je namijenjena svim tiskarima i traje otprilike 20 minuta. Svi odgovori dobiveni iz ove ankete povjerljivi su i koriste se samo za potrebe istraživanja.
FESPA PRINT CENSUS središnji je stup FESPA-inog programa ulaganja u industriju. Osmišljen je kako bi pomogao globalnoj tiskarskoj mreži u usvajanju najnovijih trendova u grafičkoj industriji. Ovo istraživanje svojevrsni je “barometar” industrije tiska.

Neke od tema koje istraživanje obuhvaća su:

  • Oprema, softver i workflow trendovi
  • Utjecaj pandemije Covid-19
  • Optimizam korisnika
  • Proizvodi širokog formata i ulaganje u digitalne tehnologije
  • Zahtjevi vezani uz zaštitu okoliša
  • Tisak tekstila
  • Zahtjevi klijenata
  • Cijene i marža.

Kao zahvalu za vaše sudjelovanje, od strane FESPA-e dobit ćete sažetak ankete. No, možete osvojiti i besplatan ulaz na sljedeći FESPA Global Print Expo i European Sign Expo 2023. te 2-dnevni hotelski smještaj u Münchenu. 
Cjelovito izvješće FESPA PRINT CENSUS 2023 bit će objavljeno na sajmu FESPA München u svibnju 2023. godine.
Kako bi primili sažetak istraživanja unesite svoju e-mail adresu na kraju ankete.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content