Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Summa L1810 laserski rezač druge generacije

Sajam Fespa u Berlinu tvrtka Summa izabrala je kako bi pokazala novosti u svom portfelju.  Jedna od novosti koju su predstavili je model L1810, laserski rezač druge generacije

Prošle godine na Fespa-i u Amsterdamu bila je svojevrsna predpremijera druge generacije ovog rezača. Kako nam je rekao gosp. Christof Van Driessche, Chief Commercial Officer, nova generacija napravljena je na temelju godina istraživanja i daljnjeg razvoja ranijih proizvoda. Ovaj visoko produktivan laserski rezač posebno je prikladan za obradu svih vrsta tekstila, poput sportske odjeće, odjeće otisnute sublimacijom, kao i svih vrsta sirovina koje se koriste u industriji kompozita.

Summa laserski rezač L1810 druge generacije omogućuje različite tehnike rezanja. Zbog toga je količinu poslova moguće uskladiti s vašim kapacitetom završne obrade.
Od ostalih strojeva mogli su se vidjeti  S1D60 roll cutter u kombinaciji s ulagačem Tray One za učinkovito rezanje araka i naljepnica.
Bio je tu i F1612 sa conveyor produžetkom te F1832 sa HDRS-om za automatiziran i fleksibilan workflow.

U čemu je glavna razlika prve i druge generacije laserskog rezača, što je s podlogama, automatizacijom te kako se nose s konkurencijom iz Kine, pogledajte u Print Reportu na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content