Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Summa – svestrani roll i flatbed rezači

Kvaliteta koju Summa dosljedno isporučuje korisnicima osigurala je ovoj tvrtki reputaciju kada se radi o rješenjima za rezanje. Summa rezači svoju primjenu nalaze u raznim industrijama, a modele F i S Class serije pokazala je i tvrtka Europapier Dipa na sajmu Print21 ovog proljeća u Zagrebu.  

Summa F Serija linija je flatbed rezača osmišljenih za rezanje različitih materijala iz arka, krutih medija, kao i rola. Višenamjenska glava za rezanje, širok raspon modula i alata te mnoge opcije za rukovanje medijima doprinose svestranosti i fleksibilnosti serije. Tijekom godina, Summa F Serija otvorila je brojne nove opcije za svoje korisnike, omogućujući im širenje poslovanja na nova tržišta kao što su ambalaža, POS i tekstilne aplikacije.

Kako nam je rekao, gosp. Križanić, direktor u tvrtki Europapier Dipa, F Serija dizajnirana je za široki spektar aplikacija. Sign&display, soft signage, naljepnice, mock-up dizajni, plakati, backlit materijali, sportska odjeća, tekstilni proizvodi, male serije personalizirane ambalaže….

Izložena Summa F1612 najmanji je flatbed rezač u F Seriji koji se savršeno uklapa u različite proizvodne prostore. Kao glavne prednosti izdvajaju se: opcije rukovanja medijima, modularni sustav alata, integrirani sigurnosni sustav te trajnost.

Drugi izloženi model bila je Summa S Class 3 – najnovija generacija rezača vinila. U srcu S Class 3 je jedinstvena True Tangential Cutting Technology koja osigurava vrhunske performanse. Nova OPOS kamera s ugrađenom obradom slika omogućuje ultra brzo prepoznavanje i obradu crop oznaka, čineći print&cut radne procese bržima i učinkovitijima.

Oba Summa rješenja predstavljamo u Print Reportu dostupnom i na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content