Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sun Chemical najavljuje globalno povećanje cijena

Povećanje će biti u visokom postotku i varirat će ovisno o sastavu proizvoda i proizvodnoj liniji. Tvrtka je najavila da će određene cijene dogovoriti izravno s kupcima.

Od kraja 2016. godine troškovi su porasli na godišnjoj razini, a daljnja povećanja očekuju se tijekom ostatka 2018. godine. To je uglavnom posljedica proizvodnih i ekoloških ograničenja kod ključnih materijala, osobito u Kini, gdje je došlo do neočekivanog broja incidenata zbog povećanja cijena ulja, otapala, destilata i pigmenata.

„Visoka razina troškova sirovina je bez presedana i kao rezultat toga trebamo napraviti cijenu boje u skladu s tim“, rekao je g. Felipe Mellado, glavni marketinški stručnjak iz Sun Chemicala. „Proaktivno radimo s našim partnerima u opskrbnom lancu, kako bismo upravljali troškovima i smanjili ih, ali zbog gospodarske stvarnosti, troškovi stvaraju konstantni pritisak i značajno povećanje cijena prenosi se i na industriju boja. Da bismo osigurali visoku razinu kvalitete proizvoda i usluga, nužni korak je povećanje cijena”.

 

Izvor: Blokboek.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content