PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Suradnja tvrtki Durst i Koenig & Bauer

Durst, proizvođač naprednih tehnologija digitalnog tiska i  Koenig & Bauer, jedan od najstarijih proizvođača tiskarskih strojeva na svijetu, imenovali su Roberta Stablera za generalnog direktora novog zajedničkog ulaganja.
Koenig & Bauer Durst GmbH službeno je osnovan početkom 5. mjeseca.

Sada su u tijeku poslovne operacije za zajednički razvoj i stavljanje na tržište sustava digitalnog tiska u jednom prolazu za industriju proizvodnje kartona. Koenig & Bauer Durst ima sjedište u Würzburgu,  Njemačka i usko surađuje s globalnom mrežom obje kompanije. U početku će se portfelj zajedničkih ulaganja sastojati od Koenig & Bauer CorruJET 170 i Durst SPC 130 – uključujući sve povezane usluge, kao i razvoj VariJET 106.

“Zaista sam uzbuđen što ću se suočiti s ovim novim izazovom na tržištu kartonske i valovite ambalaže”, rekao je Stabler. “Obje tvrtke su zrele za digitalnu transformaciju, a oba brenda daju vrlo dobra, ekonomična rješenja za male naklade. Dodat ćemo sve kompetencije Dursta i Koenig & Bauera za pronalaženje najboljih rješenja. Durst svojom stručnošću u digitaliji, proizvodnim sustavima, bojama i integraciji softvera, Koenig & Bauer sa svim svojim mehaničkim znanjem, visokom razinom radnih ciklusa, inženjeringom, mogućnostima transporta papira plus, naravno, izvrsnom ekspertizom obilaženja tržišta od strane oba tima.”

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content