Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Suradnja tvrtki Durst i Koenig & Bauer

Durst, proizvođač naprednih tehnologija digitalnog tiska i  Koenig & Bauer, jedan od najstarijih proizvođača tiskarskih strojeva na svijetu, imenovali su Roberta Stablera za generalnog direktora novog zajedničkog ulaganja.
Koenig & Bauer Durst GmbH službeno je osnovan početkom 5. mjeseca.

Sada su u tijeku poslovne operacije za zajednički razvoj i stavljanje na tržište sustava digitalnog tiska u jednom prolazu za industriju proizvodnje kartona. Koenig & Bauer Durst ima sjedište u Würzburgu,  Njemačka i usko surađuje s globalnom mrežom obje kompanije. U početku će se portfelj zajedničkih ulaganja sastojati od Koenig & Bauer CorruJET 170 i Durst SPC 130 – uključujući sve povezane usluge, kao i razvoj VariJET 106.

“Zaista sam uzbuđen što ću se suočiti s ovim novim izazovom na tržištu kartonske i valovite ambalaže”, rekao je Stabler. “Obje tvrtke su zrele za digitalnu transformaciju, a oba brenda daju vrlo dobra, ekonomična rješenja za male naklade. Dodat ćemo sve kompetencije Dursta i Koenig & Bauera za pronalaženje najboljih rješenja. Durst svojom stručnošću u digitaliji, proizvodnim sustavima, bojama i integraciji softvera, Koenig & Bauer sa svim svojim mehaničkim znanjem, visokom razinom radnih ciklusa, inženjeringom, mogućnostima transporta papira plus, naravno, izvrsnom ekspertizom obilaženja tržišta od strane oba tima.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content