Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Suradnja Udruge FESPA Hrvatska i Grafičkog fakulteta

Suradnja Udruge FESPA Hrvatska i Grafičkog fakulteta u Zagrebu nastavlja se kroz predstavljanje članova Udruge budućim grafičarima i djelatnicima fakulteta. Ovaj projekt realiziran je postavljanjem plakata u hodnicima Grafičkog fakulteta. Sadržaj plakata ovisit će o aktivnostima udruge, a prvenstveno je zamišljen kao medij za prezentaciju “profila” naših članova.

Prvi plakat nosi poruku “Tražiš posao u struci?”, a objavljeni su “profili” članova: Fed d.o.o.Pozor d.o.o. i Ceh d.o.o. Ovi profili nose interaktivni QR-kod putem kojeg su studentima dostupne dodatne informacije o predstavljenim tvrtkama. Iz FESPA-e Hrvatska nadaju se da će ovim putem budućim mladim grafičarima biti dostupne vrijedne informacije o potencijalnim poslodavcima, a predstavljenim članovima žele lakše pronalaženje kvalitetnih zaposlenika.

Ovo je tek prvi u nizu plakata koji će biti postavljeni na Grafičkom fakultetu, u prostorima Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju te drugim obrazovnim institucijama iz struke.

FESPA Hrvatska zahvaljuje i članu Igepa Plana d.o.o. na donaciji odlično otisnutih plakata u njihovom Mimaki demo centru te se veselu nastavku ovog projekta privremeno zaustavljenog zbog korona virusa.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content