PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Suradnja Udruge FESPA Hrvatska i Grafičkog fakulteta

Suradnja Udruge FESPA Hrvatska i Grafičkog fakulteta u Zagrebu nastavlja se kroz predstavljanje članova Udruge budućim grafičarima i djelatnicima fakulteta. Ovaj projekt realiziran je postavljanjem plakata u hodnicima Grafičkog fakulteta. Sadržaj plakata ovisit će o aktivnostima udruge, a prvenstveno je zamišljen kao medij za prezentaciju “profila” naših članova.

Prvi plakat nosi poruku “Tražiš posao u struci?”, a objavljeni su “profili” članova: Fed d.o.o.Pozor d.o.o. i Ceh d.o.o. Ovi profili nose interaktivni QR-kod putem kojeg su studentima dostupne dodatne informacije o predstavljenim tvrtkama. Iz FESPA-e Hrvatska nadaju se da će ovim putem budućim mladim grafičarima biti dostupne vrijedne informacije o potencijalnim poslodavcima, a predstavljenim članovima žele lakše pronalaženje kvalitetnih zaposlenika.

Ovo je tek prvi u nizu plakata koji će biti postavljeni na Grafičkom fakultetu, u prostorima Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju te drugim obrazovnim institucijama iz struke.

FESPA Hrvatska zahvaljuje i članu Igepa Plana d.o.o. na donaciji odlično otisnutih plakata u njihovom Mimaki demo centru te se veselu nastavku ovog projekta privremeno zaustavljenog zbog korona virusa.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content