Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Susret reklamne industrije i svijeta tiska: SignExpo i PPDexpo

SignExpo i PPDexpo, najveći mađarski sajam reklamnih materijala i tiskarske industrije, održat će se u Budimpešti od 24. do 26. 5. ove godine.

„Kako su posjetitelji i očekivali, za događaj se pripremamo nizom zanimljivih aktivnosti: potpisivanje knjiga, wrap automobila i dodjela nagrada. Tu su i instalacije “Everything Print”, na 200 četvornih metara tekstila, folija i tiskanih verzija raznih predmeta, s naglaskom na najnovije trendove. Moći ćete vidjeti 3D ispisane predmete, pozadine, tekstil, odjeću i naučiti kako se približiti tisku u svakodnevnom životu.”

Od svog osnutka, SignExpo i PPDexpo organizirani su kako bi prikazali najnovije trendove u reklamnoj industriji, digitalnom tisku i tradicionalnom tisku. Sajam je bio uspješno organiziran sve do 2019. godine, no COVID je na tržište doveo niz poslovnih sektora kojima bi se stručni sajmovi trebali posvetiti. LED tehnologije, 3D tisak i tisak na tekstil nova su područja fokusa.

Besplatno se registrirajte za SignExpo besplatno i prisustvujte sva tri dana!
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content