PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sve o 3D aplikacijama velikog formata saznajte na Massivit 3D webinaru

Massivit3D pisači otvaraju nova tržišta na području vizualnih komunikacija te pomažu brendovima da budu zapaženi u svojim oglašavanjima, maloprodaji te na raznim eventima.

Na 40 minutnom webinaru tvrtke Massivit 3D, koji će se održati u četvrtak, 30. 4. 2020. s početkom u 17:00 sati saznajte zašto svjetski poznati brendovi kao što su Coca Cola, Adidas, Philips, Armani i drugi koriste ovaj inovativan vid marketinške komunikacije.

Saznajte kako 3D tisak velikog formata može unaprijediti vaše poslovanje, brzim i upečatljivim 3D aplikacijama iznimnih dimenzija. Na webinaru ćete vidjeti primjere iz prakse i saznati kako su razne tvrtke implementacijom usluge izrade 3D aplikacija velikog formata proširile svoje poslovanje i istaknule se na tržištu.

Na webinaru ćete saznati:

  • kako 3D tisak može smanjiti vrijeme proizvodnje za čak 50%
  • kako 3D aplikacijama privući nove klijente i dogovoriti nove poslove
  • kako se istaknuti od konkurencije
  • kako ugovoriti posao za 3D tisak aplikacija.

Webinar će biti na engleskom jeziku. Prijavite se!

U regiji trenutno postoje dva Massivit3D pisača, jedan u Hrvatskoj u tvrtki Velum Nautica d.o.o. te jedan u Srbiji u tvrtki Medan Loa d.o.o.. Oba je isporučila Fortuna Digital, regionalni zastupnik za Massivit 3D pisače.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content