Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sve što ste uvijek htjeli znati o digitalnom tisku tekstila

Digitalni tisak unio je revoluciju na mnoga područja grafičke industrije pa tako nije zaobišao ni tisak. Tekstilnoj industriji dao je novi zamah nudeći tiskarama, proizvođačima tekstila, dizajnerima i vlasnicima brendova nove načine proizvodnje i korištenja tkanina, otvarajući im time put za stvaranje novih, jedinstvenih i inovativnih proizvoda.
Pozitivni trendovi i kretanja u tisku tekstila razlog su organiziranja niza aktivnosti koje za cilj imaju senzibilizirati javnost za ovu granu industrije.
Print Magazin u suradnji s nekoliko vodećih tvrtki iz grafičke i tekstilne industrije od 9. do 13. 10. 2018. godine u Zagrebu organizira prvi Textile Week Zagreb koji započinje  konferencijom o Digitalnom tisku tekstila, u utorak, 9. 10. 2018.,  u hotelu International u Zagrebu.
Konferencija donosi:
– pregled najvažnijih kretanja na tržištu, kako lokalnih tako i globalnih,
– pregled dostupnih tehnologija,
– tiska na različite vrste materijala,
– pozitivne domaće prakse
– puno korisnih i praktičnih savjeta …

Prijave su u tijeku, a na linku pogledajte program konferencije Digitalni tisak tekstila.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content