Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Svestrani Nocai UV flatbed širinom mogućnosti osvojio je i tiskaru 5Print

Mala, obiteljska tiskara 5Print iz zagrebačke Dubrave prije nešto manje od godinu dana investirala je u printer Dimasu Nocai PEIII NC0609. Radi se o UV LED flatbed printeru radne plohe 60x90cm te visine 13cm. Stroj dolazi s tri Epson XP 600 ispisne glave i konfiguracijom boja CMYK + LC + LM + 2 bijele i lak.
Isporučila ga je i instalirala tvrtka Manus Dei, distributer Nocai printera za Hrvatsku. 

Nocai LED UV flatbed pisač robusnog je i modernog dizajna. Zahvaljujući dovoljno velikoj radnoj površini omogućuje ispis na širokom rasponu aplikacija, od tiska različitih promotivnih materijala do manjih reklamnih aplikacija. S rezolucijom ispisa od 2440 dpi-a i UV bojom kvaliteta otiska i više je nego dobra. Osim kvalitetom i cjenovno je vrlo prihvatljiv.
Slaže se s tim i gosp. Vlatko Petroci, vlasnik tiskare 5Print u kojoj se danas uz novi flatbed printer i dalje mogu vidjeti strojevi za sito i ofsetni te digitalni tisak.

Zašto Nocai?

Posljednjih godina odlučio je proširiti poslovanje što ga je navelo na istraživanje malih UV flatbed printera. Među širokom ponudom na tržištu, odlučio se za Nocai.
„Odlučio sam se prvenstveno zbog njegove svestranosti, a onda i zbog cijene. Većina sličnih printera na tržištu radi iste stvari i finalne proizvode, ali početno ulaganje je dosta veće. Nocai pruža savršen omjer cijene i mogućnosti koje nudi“, kaže nam gosp. Petroci.
Prve informacije o Dimasu Nocai printeru saznao je upravo u Print Magazinu.

Danas na njemu radi različite proizvode. To su najčešće naljepnice, upaljači, penkala, maskice za mobitele, papiri, canvasi, proizvodi od alu bonda pa čak i vrećice. Ističe kako je izuzetno zadovoljan sa svestranošću ovog printera pogotovo što zna da je potencijal i puno veći od ovoga za što ga sada koristi

Zašto mu je drago da se odlučio za Nocai flatbed, koliko je jednostavan za korištenje te gdje još vidi potencijal, pročitajte u online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content