Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sveučilište u Ljubljani postalo članicom Ghent radne grupe

Ghent Workgroup (GWG) objavila je da je krajem svibnja postala bogatija za dva nova člana, radi se bugarskom proizvođaču softvera, tvrtki EngView Systems te Sveučilištu u Ljubljani. Privlačenjem novih članova iz različitih sektora GWG nastavlja raditi na globalnom pristupu i postavljanju standarda unutar grafičke industrije.

„ Članstvo u Ghent radnoj grupi važan je korak za Sveučilište u Ljubljani koje time dobiva priliku i mogućnost izravno razgovarati s velikim brojem različitih korisnika unutar industrije te s predstavnicima dobavljača. Članstvo u Ghent radnoj grupi i korištenje GWG specifikacija daju nama i našim studentima priliku da budemo u toku s napretkom na području grafičkih tehnologija što će znatno pomoći i u poboljšanju našeg obrazovnog pristupa. Istovremeno imat ćemo priliku vidjeti i praktičnu primjenu kroz stvarne primjere. Smatram da je od vitalnog značaja za sve profesore da budu svjesni noviteta i razvojnih procesa i da koriste takva znanja kako bi utjecali i ukazivali na važnost standardizacije u ovoj grani industrije“, rekla je prof. dr. Urška Vrabič Brodnjak.

„Zadovoljstvo nam je pozdraviti tvrtku EngView Systems i Sveučilište u Ljubljani kao nove članove GWG-a. Članstvo u GWG-a pruža im priliku da budu dio globalne zajednice s istim ciljevima – stvoriti i koristiti praktične alate koji pojednostavljuju i ubrzavaju rješavanje dnevnih zadataka, kako zaposlenima u proizvodnji tako i menadžmentu“, istaknuo je David Zwang, predsjednik Ghent radne grupe.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content