Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Svjetske hit tehnologije DTF i 3D tisak u fokusu tvrtke DRM

Tehnologija o kojoj se posljednjih godina iznimno puni piše i govori, možda čak i više od bilo koje druge, definitivno je DTF. DTF je trenutno svjetski hit, zbog jednostavnog i kvalitetnog tiska na tekstil i druge materijale. Uvjerili smo se u to na oba ovogodišnja dosad održana Print Magazin eventa, ali i na FESPA-i, ITMA-i te drugim europskim grafičkim sajmovima.

Pravu riznicu DTF rješenja mogli su vidjeti i posjetitelji sajma Print21 & PromoDays održanog ovog proljeća u Ljubljani. Naime, na sajmu je bilo izloženo čak 14 DTF strojeva različitih brendova.
Jedna od njih bila je i slovenska tvrtka DRM. Riječ o tvrtki koja je na tržištu već više od pet desetljeća. Danas u svojoj ponudi imaju različite fleksibilne i krute materijale za digitalni tisak te materijale za oglašavanje. Kako su nam rekli Jure i Simon Derman, vlasnici tvrtke, DRM je danas razvojno orijentirana tvrtka koja teži inovativnom pristupu. Posljednjih godina sve više pozornosti posvećuju inovacijama vezanim uz istraživanje i razvoj DTF (Direct To Film) strojeva. Posjetiteljima su predstavili svoje DTF printere i materijale za DTF tisak. Na sajmu su izložili srednji od ukupno tri modela DTF printera koje imaju u ponudi. Printer ima dvije print glave i ispisuje brzinom od 2 do 4m2 na sat. Najveći u ponudi je pravi produkcijski DTF koji omogućuje proizvodnju od 5 do 9m2 na sat.

Kako su nam rekli, svojim kupcima nude kompletnu uslugu, a bogato iskustvo i više od 40 prodanih rješenja jamči i kvalitetan servis.

Uz DTF, 3D tisak također je područje kojim se bave. Imaju, naime, i globalnu proizvodnju 3D filamenta, a prodaju i 3D printere te dijelove za njih.

Više o zanimljivoj ponudi tvrtke DRM donosimo u kratkom Print Report razgovoru na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content