Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

swissQprint predstavio cjelovito rješenje za UV flatbed tisak na staklo

Tvrtka swissQprint predstavila je novo, cjelovito rješenje za UV flatbed tisak na staklo.
Naime, pojedinačno tiskani stakleni elementi iznimno su moderni u dizajnu interijera. Koriste se za kuhinjske zidne obloge, pregrade za tuševe i sobe, za staklena vrata, zidnu umjetnost, itd. Za one koji već pružaju takve usluge i one koji to planiraju, swissQprint sastavio je zanimljiv paket: rješenje za učinkovit, čist proces tiska, dopunjeno setom boja za optimalno prianjanje.

Zakretni rub za poravnavanje s pet podesivih horizontalnih graničnika osigurava precizno pozicioniranje staklenih ploča na stolu. Stol je prekriven posebnim zaštitnim papirom koji propušta zrak. Dakle, vakuum zadržava medij, ali papir zadržava boju otisnutu na marginama. Podloga za ispis ostaje čista, a s roll-to-roll opcijom operater pomiče papir pritiskom na gumb. To znači kratko vrijeme postavljanja između poslova.

Boje koje se lijepe bez temeljnog premaza, primer-a

Set boja optimiziran za ispis na staklu uključuje procesne i svijetle boje, kao i bijeli i efektni lak. Vezivno sredstvo nije potrebno, što eliminira jedan korak procesa. Lak se koristi za završnu obradu, na primjer za djelomično matirano staklo ili efekte sjaja.

S novim rješenjem i budući i postojeći korisnici swissQprinta mogu lako prihvatiti ovaj trend i specijalizirati se za izravan tisak na staklo. Opcija stakla i boja može se naknadno ugraditi na swissQprint LED pisače. U swissQprintu ističu kako ponovno ispunjavaju svoje obećanje i nastavljaju nuditi korisnicima nove perspektive.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content